0852705516

Vi bygger framtiden!

Golvläggning


GOLVLÄGGNING

Vid val av golv är det olika faktorer som väger in vad Ni ska välja för golv. Hänsyn måste tas till om det är offentlig miljö med högt slitage, funktionalitet men också design. Era önskemål om material och design tillsammans med vår erfarenhet och kunskap om behandling och ytbeläggning av golvet gör att Ni får det resultat Ni önskar med hög motståndskraft och lång hållbarhet.


FURUGOLV LÄGGNING

På endast 1-2 dygn kan vi hjälpa dig med ett nytt trägolv och på den tiden hinner vi dessutom med slipningen! Vid läggning av trägolv finns olika metoder att använda sig av, ett exempel är trälim. Att använda sig av ett specialanpassat trälim av hög kvalité kan:

Minska ljudnivåer och ge ökad komfort.

Ge ökade möjligheter till specialanpassade golvmönster.

Öka livslängden på Ditt golv.

Optimera golvvärmeöverföring.

Dessutom blir det lättare att underhålla och rengöra golvet då det ligger plant och är ordentligt fastsatt. Vi använder oss av högkvalitativa produkter utan lösningsmedel och hälsofarliga produkter.

Antik mörkbrunt

Mörkbruna antikbehandlade golv är strukturborstat, betsat och mattlackat. Behandlingen ger en rustik känsla som framhäver det massiva golvets karaktär.

Antik Natur

Vårt antikbehandlade golv är strukturborstat och mattlackat för att ge den rätta rustika känslan och framhäva det massiva golvets karaktär.

Antik vit

Vita antikbehandlade golv är strukturborstat, vitpigmenterat och mattlackat. Behandlingen ger en rustik känsla som framhäver det massiva golvets karaktär.

Antik svart

Svarta antikbehandlade furugolv är strukturborstat, betsat och mattlackat. Behandlingen ger en rustik känsla som framhäver det massiva golvets karaktär.

Antik obehandlat

Antik obehandlat är struktur borstat utan någon skyddslack eller bets. Behandlingen ger en rustik känsla som framhäver det massiva golvets karaktär.

Obehandlat Furu

Våra obehandlade golv tillverkas av massiv furu.

Obehandlat Gran

Gran är ett tacksamt träslag med lång livslängd. Golvet är ljust utan den röda kärnan som furugolvet har. Jämfört med furugolvet har grangolvet en annan kviststruktur. Kvistarna är fler i antal och mindre i storlek. I hårdhet (Brinell) skiljer inte grangolvet sig nämnvärt med furugolvet.

Classic Natur

Detta klassiska massiva trägolv levereras behandlat med lut och olja. Luten behåller träets ljusa karaktär och oljan ger det en färgnyans och mjukhet.

Classic Vit

Klassiska massiva trägolv levereras behandlade med lut och vit olja. Luten behåller träets ljusa karaktär och oljan ger det en färgnyans och mjukhet.

Trend Mörkbrun

Vårt varmt mörkbruna och eleganta furugolv är behandlat med bets och lack. Lacken har en matt yta som ger den mjuka känslan av ett oljat golv.

Trend Mörkgrå

Trendseriens mörkgrå furugolv är behandlat med bets och lack. Lacken har en matt yta som ger den mjuka känslan av ett oljat golv.

Trend Natur

Trend natur är behandlat med lack. Lacken har en matt yta som ger den mjuka känslan av ett oljat golv.

Trend Svart

Trendseriens svarta furugolv är behandlat med bets och lack. Lacken har en matt yta som ger den mjuka känslan av ett oljat golv.

Trend Vit

Detta ljusa, fräscha furugolv är behandlat med bets och lack. Lacken har en matt yta som ger den mjuka känslan av ett oljat golv.

Scroll to Top