0852705516

GOLVSLIPNING STOCKHOLM

Vi utför golvslipning och parkettslipning av alla typer av trägolv – lamellparkett, fiskbensparkett, massiva trägolv av ek, bok, furu och mycket mer. Nacka Golvjour arbetar över hela Stockholms län där parkettslipningar och golvslipningar skall utföras. Vår golvjour finns tillgängliga dygnet runt. Tack vår personalantal har vi nu möjlighet att täcka hela Stockholms län även runt om länet som uppsala, västerås och eskilstuna m.m med golvjour. Inget arbete är för litet eller för stort för oss. Vi har maskinerna, kunskapen och erfarenheten som behövs för att få fram det bästa ur just Ditt golv. Kontakta oss nu via mail: info@nackagolvjour.com eller telefon: 08-52705516.

Vårt golvjour finns tillgängligt dygnet runt i hela Stockholms län.


Golvslipning lack

Ett trägolv som behandlats med golvlack har den fördelen att det är lätt städat och kräver minimalt underhåll. Vår golvlack är fukttålig och okänslig för normalt förekommande hushållskemikalier. Lämpligaste golvytor för golvlack är kök, hall, sovrum samt vardagsrum. Vi använder en av marknadens bästa produkt Bona Traffic HD. Bona Traffic HD presterar bättre än andra lacker med utmärkt hållbarhet på hårt trafikerade golv som ställer höga krav på slitstyrkan. Bona Traffic HD erbjuder märkbart bättre motstånd mot slitage, klackmärken och kemikalier redan 24 timmar efter applicering.

Golvslipning olja

Det naturliga sättet att skydda och försköna trä. Sedan början på 1900-talet och med sin början i England, har Timberex golvolja funnits på oljade golv i slott och kojor över hela världen. Timberex oljor skyddar och förskönar ytor av trä och stenmaterial. I det breda sortimentet finns golvolja av högsta kvalité för att olja trägolv av alla träslag, från europeiska till exotiska, ute och inne. Timberex Heavy Duty UV I Sverige på många oljade golv i muséer, på flygplatser och andra offentliga platser. Detta är din försäkran om att olja trägolv med Timberex golvolja överstiger alla dina högtställda krav på vackra och slitstarka oljade golv i hemmet. Timberex Timberguard För behandling av trä- och stenytor utomhus och även för att olja golv av stenmaterial inomhus. Även denna olja innehåller UV-skydd och gör därför att ditt oljade golv håller sig vackert längre. Med en mer än 100årig historia, erfarenhet från egen tillverkning av trä samt stor forsknings- och utvecklingsavdelning vet ingen annan som Osmo hur man gör en yta både vacker och slitstark. Att exempelvis hårdvaxolja golv med Osmo´s produkter är barnsligt enkelt! De naturliga oljorna och vaxerna i hårdvaxolja är grunden för hälsa - både för underlaget och den som använder det! Lämpligaste golvytor för golvlack är kök, hall, sovrum samt vardagsrum. Vi använder en av marknadens bästa produkt Bona Traffic HD. Bona Traffic HD presterar bättre än andra lacker med utmärkt hållbarhet på hårt trafikerade golv som ställer höga krav på slitstyrkan. Bona Traffic HD erbjuder märkbart bättre motstånd mot slitage, klackmärken och kemikalier redan 24 timmar efter applicering.

Golvslipning - Lut och träsåpa

Welin & Co’s egentillverkade sortiment Gammeldags har sina djupa rötter i Skandinavisk golvtradition. Gammeldags Träsåpa Speciellt framtagen, återfettande golvsåpa som ger extra skydd åt trä enligt gammal tradition. Både rengör och skyddar. Golvsåpan används för grundbehandling, regelbunden rengöring och skötsel av oljebehandlade trägolv. Gammeldags Träsåpa finns ofärgad och med vitt pigment. Gammeldags Trälut Avsedd för att luta golv, paneler eller möbler av furu och gran inomhus. För ek och andra lövträslag finns Gammeldags Lövträlut. Genom att luta golv och andra ytor med ofärgad lut hämmas hartsbildning på träets yta och träets fina ljushet bevaras och det ges en viss patina. Pigmenterad lut ger träytan en ny vacker kulör. Finns ofärgad, för lövträ, utan kalk och i flera vackra kulörer.

Golvslipning Bets

Fri kreativitet med moderna färger. Med Bona Creates moderna färger kan du förnya och förändra ett gammalt golv. Du behöver inte lägga in ett nytt golv - ge istället det gamla trägolvet din personliga prägel med en ny färg. Stort urval av färger. Med Bona Create kan du vara säker på att få ett perfekt resultat. Med nio olika blandbara kulörer får du just den färgton som passar dig. Bona Create ger alltid trägolvet en naturlig färgton, som hämtad från naturens egen palett, vare sig du vill ha en spännande mörkare färgton eller en fridfull ljus ton för att lysa upp ett rum, får du det med Bona Create. Vi på Nacka Golvjour Bygg & Inredning AB har tagit fram bra tillbehör för att få en optimal behandling av golv och andra ytor med produkter som Gammeldags Trälut, Gammeldags Träsåpa,Timberex olja. Bonas produkter och OSMO hårdvaxolja.

Golvslipning hårdvaxolja

Originalet inom hårdvaxolja Klar, djup, naturligt ofärgad eller spännande infärgning? Osmo har allt för att få vackra, slitstarka hårdvaxoljade golv och andra ytor inomhus. Med en mer än 100årig historia, erfarenhet från egen tillverkning av trä samt stor forsknings- och utvecklingsavdelning vet ingen annan som Osmo hur man gör en yta både vacker och slitstark. Att exempelvis hårdvaxolja golv med Osmo´s produkter är barnsligt enkelt! De naturliga oljorna och vaxerna i hårdvaxolja är grunden för hälsa - både för underlaget och den som använder det! Lämpligaste golvytor för golvlack är kök, hall, sovrum samt vardagsrum. Vi använder en av marknadens bästa produkt Bona Traffic HD. Bona Traffic HD presterar bättre än andra lacker med utmärkt hållbarhet på hårt trafikerade golv som ställer höga krav på slitstyrkan. Bona Traffic HD erbjuder märkbart bättre motstånd mot slitage, klackmärken och kemikalier redan 24 timmar efter applicering.

Golvslipning - Golvreparationer

Renovera istället för att lägga nytt!

Ett vackert trägolv är grunden som hela heminredningen vilar på. Men tidens tand sätter tydliga spår på alla parkettgolv och brädgolv. Era golvytor slits av att användas varje dag. I de flesta fall går det att behandla trägolv. Men ibland kan det krävas andra åtgärder.

Renovera delar av ditt trägolv.

Det positiva är att trägolv har den unika egenskapen att de kan renoveras och bli som nya igen. Det går faktiskt att reparera ganska svåra punktskador. En skadad parkettstav eller lamellparkettbräda kan bytas. Även ytskiktet på en lamellparkettbräda kan bytas av en duktig golvslipare. Springor kan spacklas och mindre fuktfläckar kan åtgärdas.

Renovering av gamla massiv stavparkett.

Ni behöver inte byta ut hela din stavparkett. Nacka Golvjour Bygg & Inredning AB har möjlighet att byta ut skadade delar av ditt golv till ett lägre pris än vad de hade kostat att byta ut hela golvet. Genom egen tillverkning kan vi ta fram parkettstav i alla mått och byta ut mot de skadade stavarna.

Golvslipning - Dammfri

Vi är bäst på Golvslipning & Parkettslipning i Stockholm. Våra metoder på golvslipning gör att många vill anlita oss för golvslipning och parkettslipning. Vårt kontor ligger i Stockholm där vi utför golvslipning av vissa typer av golv som senare skall installeras. Efter golvslipningen kan ni välja mellan olja, lack, lasering, betzning, hårdvaxoljning (pigmenterad hårvaxoljning), såpning, målning m.m. Vi utför även parkettservice med alla dessa olika behov samt tillverkning av udda stavar. Vi slipar trägolv och parkett med moderna golvslipningsmaskiner för att minimera dammutsläpp i lokalerna vi arbetar i. Slipdammet har en förmåga att tränga in överallt, även om inredningen är övertäckt och skåpluckor är stängda. Anlitar du oss på Nacka Golvjour som erbjuder en dammfri golvslipning behöver du inte täcka över eller montera ner inredningen och du kommer inte heller behöva storstäda bostaden när slipningen väl är genomförd. Luften som släpps ut ur maskinen är till och med renare än den som fanns i rummet före slipningen påbörjades. Det är exakt så bra som det låter. Det kan kosta några kronor extra per kvm, men vi garanterar att det är värt varenda öre. Öppna länk nedan och kontakta oss på Nacka Golvjour Bygg och Inredning AB för golvslipning i Stockholm. Vi på Nacka Golvjour använder endast råmaterial av högsta kvalitet som uppfyller de strängaste lagenliga kraven världen runt. Vi arbetar ständigt med att ta fram bättre produkter med mindre miljöpåverkan. Vi på Nacka Golvjour arbetar över hela Stockholms län där parkettslipningar och golvslipningar skall utföras.

Golvslipning - Altan

Vill du veta mer om altanslipning kontakta oss nu via mail: info@nackagolvjour.com eller telefon: 08-52705516.


Scroll to Top