Lackbehandling av trägolv

Golvslipning Lack

Lackbehandling för dig som vill ha ett lättskött och hållbart golv.

Lack

Ett trägolv som behandlats med golvlack har den fördelen att det är lättstädat och kräver ett minimalt underhåll och är mycket slitstarkt. Vår golvlack är fukttålig och okänslig för normalt förekommande hushållskemikalier. Lämpligast golvytor för golvlack är kök, hall, sovrum samt vardagsrum.

Lacker finns i olika glanshet, från matt till högblankt. Ett lackat golv ger ett högklassigt och proffsigt slutresultat som skyddar och bevarar golvets skönhet under många år framöver.

Altanslipning Stockholm

Räkna med att vi kan färdigställa 15-30 kvadratmeter per dag beroende på träslag, behandling och hur ojämt/slitet golvet är.

Alla möbler på de ytor som ska slipas behöver vara bortplockade och kan försiktigt ställas tillbaka efter 12-24 timmar beroende på vilken ytbehandling man valt. Tunga möbler som ex. piano ska man vänta med i 48 timmar.Se till att alltid ha golvskydd på era möbler för att förhindra repor och skador när ni flyttar tillbaka dom. 

Mattor får inte läggas på golvet förrän tidigast 14 dagar efter en toppbehandling för att minska risken för färgdifferenser.Våttorka golvet kan du först göra efter 14 dagar då golvet fått härda klart. Tänk på att alltid använda rätt rengörningsmedel som är till för behandlade golv.

(vattenbaserad lack)
Efter 24 timmar då lacken härdat kan man ställa tillbaka möbler. Tunga möbler som piano rekommenderas efter 48 timmar. 

För tillfället kan du nyttja Rotavdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000kr per person för det utförda arbetet. Läs vidare om vilka villkor som ställs på dig på  Skatteverket.

Golvläggare med lång erfarenhet

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vår golvjour finns tillgänglig dygnet runt.

Follow, Share, Pin Us

Rulla till toppen