vi har 35 ÅRS ERFARENHET

Ytbehandlingar av trägolv

Golvslipare och Golvläggare i Stockholms län  Ytbehandlingar av trägolv

  Efter en golvslipning behöver man ytbehandla golvet. 
  Men vilken behandling ska man välja efter en golvslipning?

  parkettgolv

  PIGMENTERAD BEHANDLING

  Bets är den vackraste formen av pigmentering där vi använder oljebets. Oljebetsen arbetas in i golvet för att uppnå en pigmenterad effekt utan att göra avkall på den naturliga känslan och utseendet på ditt golv, tvärtom så lyfter den fram ådringen och nyanserar träet från t.ex ek till valnöt. Denna behandling förseglas med lack, olja, hårdvax m.m. 

  Lasyr består av en slitstark lack med valfri kulör iblandat. Metoden ger ett mer naturligt utseende än golvfärg då lacken tränger in i träets porer och bevarar strukturen i träet. Metoden tillåter även träet att lysa igenom färgen om så är önskvärt. 

  Lut är en beprövad behandling för dig som vill ha ljusa golv. Lut används mest på furu och grangolv och oftast i vitt uförandet. Du slipper gulning i golven och får ett ljust vitaktigt och fräscht utseende på golvet. Denna behandling förseglas oftast med olja eller vax. 

  PIGMENTERAD BEHANDLING
  bona_amber1

  TRAFFIC LACK

  Vi använder en av marknadens bästa produkt Bona Traffic HD. Bona Traffic HD presterar bättre än andra lacker med utmärkt hållbarhet på hårt trafikerade golv som ställer höga krav på slitstyrkan.

  Bona Traffic HD erbjuder märkbart bättre motstånd mot slitage, klackmärken och kemikalier redan 24 timmar efter applicering. 

  Golvläggare med lång erfarenhet

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  Vår golvjour finns tillgänglig dygnet runt.

  Follow, Share, Pin Us

  Rulla till toppen