Altanslipning 

En sommar redo altan – Njut av soliga dagar på en vackert slipad altan!

Slipa altan eller trädäck.

Altanslipning är ett kostnadseffektivt sätt att få nytt liv i en gammal altan. En altan blir ofta kupad och ojämn genom åren. När vi utför en altanslipning planslipas hela altanen och sedan finslipas den. Detta gör att alla ojämnheter, stickor m.m. försvinner och altanen blir som ny. Altanvård Vi utför även altanvård. Detta innebär att vi gör en grovrengörning av altanen med skurmaskiner. Sedan lägger vi på en olja. Denna metod tar ej bort eventuella ojämnheter m.m.

Tel: 0852705516
Mail: info@nackagolvjour.com

Återuppliva din altans glans – Vår altanslipning gör underverk!

Skapa den perfekta utomhusmiljön – Altanslipning för tidlös elegans.

Bevara din strålande altan – Våra bästa vårdtips efter altanslipning!

Efter att ha genomfört en imponerande altanslipning är det viktigt att ta hand om din altan för att bevara dess nya skönhet. Se till att rengöra regelbundet genom att använda en mjuk borste eller en dammsugare med inställning för hårda ytor för att avlägsna smuts och skräp. Undvik våttorkning i de första dagarna efter slipningen för att låta ytan härda fullständigt. Använd skyddande filtkuddar under möbler för att undvika märken och skador. Genom att följa dessa enkla vårdtips kommer din altan att förbli en strålande plats att njuta av under lång tid framöver!

Maximera resultatet av din altanslipning – Proffsiga tips för eftervård!

Efter att ha förvandlat din altan med vår altanslipningstjänst vill du självklart se till att resultatet håller sig strålande. En torr moppning eller en mjuk borste vid regelbunden rengöring kommer att hålla ytan fri från damm och smuts. Undvik starka kemiska rengöringsmedel som kan skada ytan. För att bevara det nyslipade utseendet och skydda mot slitage, överväg att applicera ett lämpligt träskyddsmedel enligt rekommendationer från våra experter. Med dessa proffsiga tips kommer din altan att förbli en underbar plats för avkoppling och njutning!

Så tar du hand om din nyslipade altan – Enkel guide för långvarig skönhet!

Efter vår altanslipningstjänst, vill vi dela med oss av en enkel guide för att bevara den nyslipade altans skönhet. Reguljär dammsugning och torr moppning håller altanen ren från smuts och skräp. Om du märker några fläckar eller spill, torka omedelbart med en fuktig trasa. Placera dörrmattor vid ingångarna för att minimera smuts och fukt som kommer in på altanen. För att skydda ytan från solens blekning och vädrets påverkan, överväg att använda träskyddsmedel efter rekommendation från våra experter. Genom att följa denna enkla guide kommer din altan att förbli en strålande plats att avnjuta under många soliga dagar framöver.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och representerar det bästa inom sina respektive områden. Vi samarbetar med erfarna leverantörer och specialister inom olika branscher för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa material och tjänster till våra kunder.