Dammfri Golvslipning

Revolutionerande dammfri golvslipning – Skönheten utan röran!

Slipa ditt golv helt dammfritt.

Med Dammfri Golvslipning garanterar man att alla maskiner ansluts till en kraftfull dammsugare, Slipdammet samlas sedan upp i en behållare. Även tömningen av behållaren sker dammfritt. Det innebär att du inte behöver täcka över eller ta ned någonting. Du behöver inte heller rengöra allt inifrån och ut när vi är klara med jobbet. Luften som kommer ut ur slipmaskinen är renare än den som gick in, tack vare HEPA-filter. Vi följer GBRs branschriktlinjer för slipning och ytbehandling av trägolv.

Tel: 0852705516
Mail: info@nackagolvjour.com

Revolutionerande dammfri golvslipning – Förvandla ditt hem utan att städa upp efteråt!

Slipp dammkaoset med vår avancerade dammfria golvslipning – Upplev förnyade golv utan röran!

För att bevara skönheten efter dammfri golvslipning – Här är våra vårdtips!

Efter att ha genomfört dammfri golvslipning är det viktigt att vidta några enkla åtgärder för att bevara resultatet. Använd en mjuk dammsugare eller en torr moppglidsduk för regelbunden rengöring. Undvik våttorkning i de första dagarna efter slipningen för att ge golvytan tillräckligt med tid att stabilisera sig. Placera skyddande filtkuddar under möbler för att förhindra repor, och undvik att dra tunga föremål över golvet. Med dessa vårdtips kommer din nyslipade yta att behålla sin fantastiska skönhet i många år framöver!

Maximera resultatet av dammfri golvslipning – Följ dessa bevarandetips!

Dammfri golvslipning ger fantastiska resultat, men för att säkerställa att din investering varar länge, bör du ta hand om dina nyslipade golv. Använd en mikrofibertrasa för att torka upp eventuella fläckar eller spill omedelbart. Undvik att använda hårda kemiska rengöringsmedel som kan skada ytan. Reguljär dammsugning och torr moppning håller golvet fritt från damm och smuts. Placera välplacerade dörrmattor för att minska smuts och grus från att spridas in i rummet.

Dammfri golvslipning – Enkla steg för långvarig skönhet!


När du har valt den dammfria golvslipningsmetoden vill du förstås att resultatet ska hålla sig snyggt och fräscht. För att säkerställa detta, var noga med att dammsuga golvet regelbundet med en dammsugare som är avsedd för hårda golv. Undvik fukt i de första dagarna efter slipningen för att låta golvytan härda helt. Använd skyddande filtkuddar under möbler för att undvika märken. En enkel och snabb torr moppning av golvet hjälper till att hålla det fritt från damm och smuts.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och representerar det bästa inom sina respektive områden. Vi samarbetar med erfarna leverantörer och specialister inom olika branscher för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa material och tjänster till våra kunder.