Golvslipning

Få dina trötta golv att glänsa igen med vår professionella golvslipningstjänst – enkelt, snabbt och förvånansvärt prisvärt!

Återuppliva dina golv till tidlös elegans – Proffsig golvslipning för ett hem att älska!

Har dina trägolv förlorat sin en gång så vackra lyster och charm? Låt inte tiden eller slitaget ta bort det vackra från ditt hem! Med vår toppmoderna golvslipningsmetod kan du återuppliva dina golv till sin forna glans och få dem att se ut som nya igen.
Vårt expertteam av hantverkare är skickliga och erfarna när det gäller golvslipning. Vi använder avancerad teknik och högkvalitativa slipmaterial för att jämna ut ojämnheter, ta bort repor, fläckar och slitage. Resultatet blir ett felfritt och vackert golv som du kommer att älska att visa upp för familj och vänner.

Oavsett om du har ett vardagsrum med traditionella trägolv eller ett modernt kök med parkett, kan vi hantera alla typer av trägolv med precision och skicklighet. Vi anpassar vårt arbete efter dina behov och ser till att du är nöjd med resultatet.

Men vi nöjer oss inte bara med att ge dig ett snyggt golv. Vi prioriterar också din bekvämlighet och säkerhet. Vår process är dammfri, vilket innebär att du slipper röran efter jobbet är klart. Dessutom används endast miljövänliga produkter för att säkerställa att du och din familj är trygga och skyddade.
Ge dina golv den kärlek och uppmärksamhet de förtjänar med vår professionella golvslipningstjänst. Låt oss hjälpa dig att återupptäcka skönheten i ditt hem och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och låt oss få dina golv att stråla igen!

Tel: 0852705516
Mail: info@nackagolvjour.com

Återupptäck golvets förlorade glans – Vår golvslipning ger ditt hem ett strålande intryck!

Ge dina golv en andra chans – Förvandla trötta ytor till en strålande heminredning med vår professionella golvslipningstjänst!

Lack

Golvlack lägger sig ovanpå träet och skapar på så sätt en skyddande yta. Lack går bra på det flesta trägolv. Ett lackat golv skapar en hård och tålig yta och ger på så vis ett underhållsfritt golv. Däremot kan den hårda ytan bli skadad eller skapa en spricka om man tappar något, skadan är då inget man lätt ordnar själv utan kan ibland behövas slipas och lackas om. Lack ger generellt ett ljusare utseende om man inte valt infärgning.

Olja

Olja tränger ner i träet och täpper till porerna och bildar på så vis ett skydd mot slitage, kemikalier och fukt samtidigt som det låter golvet andas.

Hårdvaxolja

Ett hårdvaxoljat golv är inte lika slitstarkt som lack men står emot smuts och väta bra. En stor fördel är att man kan underhålla golvet och på så vis få upp ny lyster efter ett par år. Det är också lättare att åtgärda eventuella skador som kan uppkomma utan att behöva slipa om hela golvet. Ett golv behandlat med hårdvaxolja ger ett lite mörkare utseende men kan du givetvis välja infärgning för att få det som du själv önskar.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och representerar det bästa inom sina respektive områden. Vi samarbetar med erfarna leverantörer och specialister inom olika branscher för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa material och tjänster till våra kunder.