Trappslipning

Trappslipning – Ge dina trappor en spektakulär förvandling och lyft hela ditt hem!

Ny trappa till ett bra pris!

Trätrappor förekommer i många former och träslag. Våra fasta styckepriser för slipning är oavhängiga av detta, men baseras på vilken eller vilka delar av trappan som slipas: plansteg, sättsteg och vagnstycken. Plansteg är den horisontella yta man sätter foten på, sättsteg den vertikala del man kan slå tårna i, vagnstycke är den ram som bär upp trappan. Den vertikala framkant till plansteget kallas trappnos och slipas med plansteget.

Tel: 0852705516
Mail: info@nackagolvjour.com

Ge dina trappor en imponerande förvandling med professionell trappslipning!

Ge dina trappor en lyxig makeover och höj hemmets elegans!

Bevara den eleganta glansen – Våra bästa vårdtips för trappslipning!

Golvlack lägger sig ovanpå träet och skapar på så sätt en skyddande yta. Lack går bra på det flesta trägolv. Ett lackat golv skapar en hård och tålig yta och ger på så vis ett underhållsfritt golv. Däremot kan den hårda ytan bli skadad eller skapa en spricka om man tappar något, skadan är då inget man lätt ordnar själv utan kan ibland behövas slipas och lackas om. Lack ger generellt ett ljusare utseende om man inte valt infärgning.

Håll trapporna i toppskick – Expertens råd om trappslipningens eftervård!

Olja tränger ner i träet och täpper till porerna och bildar på så vis ett skydd mot slitage, kemikalier och fukt samtidigt som det låter golvet andas.

Förvandla dina trappor – Lär dig vår enkla guide för trappslipningens eftervård!

Ett hårdvaxoljat golv är inte lika slitstarkt som lack men står emot smuts och väta bra. En stor fördel är att man kan underhålla golvet och på så vis få upp ny lyster efter ett par år. Det är också lättare att åtgärda eventuella skador som kan uppkomma utan att behöva slipa om hela golvet. Ett golv behandlat med hårdvaxolja ger ett lite mörkare utseende men kan du givetvis välja infärgning för att få det som du själv önskar.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och representerar det bästa inom sina respektive områden. Vi samarbetar med erfarna leverantörer och specialister inom olika branscher för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa material och tjänster till våra kunder.