Mattläggning 

Professionella mattläggare i Stockholm

Mattläggare med lång erfarenhet

Våra kompetens inom mattläggning sträcker sig från installation av heltäckningsmattor och textila plattor samt läggning av linoleum och plastmattor.
Vi är vana att jobba med kunder i Stockholm men hjälper även till med läggning av mattor runtom i landet. Våra kunder är alltifrån privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggbolag och fastighetsbolag. Vi har en lång och meriterande lista med nöjda kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och mer information.

Lyxig mattläggning för ett stilfullt hem!

Uppgradera ditt hem med lyxig mattläggning – Skapa en varm och elegant atmosfär som imponerar på första ögonkastet!

Mattlägningens skönhet varar längre med dessa vårdtips!

För att din mattläggning ska behålla sin vackra glans och hållbarhet är regelbunden vård av största vikt. Dammsugning är enkelt och effektivt för att ta bort löst skräp och smuts, men se till att använda en mjuk borste eller en dammsugare med inställning för hårda golv för att undvika repor. Undvik vattenpölar eller överdrivet fuktande, eftersom detta kan skada ytan. Placera gärna dörrmattor vid ingångarna för att minska mängden smuts och grus som kommer in. Genom att följa dessa enkla steg kommer du att njuta av din vackra mattläggning under lång tid framöver!

Förebyggande åtgärder för att bevara din mattläggnings skönhet!

För att förhindra onödig slitage på din mattläggning är det viktigt att vidta några enkla förebyggande åtgärder. Använd filtkuddar under möbler för att undvika skador och repor vid förflyttning. Om möjligt, undvik att dra tunga föremål över golvet, eftersom detta kan skada ytan. Om du har husdjur, klipp deras klor regelbundet för att minska risken för repor. Förbjud rökning inomhus då nikotin kan missfärga och skada mattläggningen över tid. Genom att vidta dessa enkla åtgärder kan du förlänga livslängden på din mattläggning och bevara dess skönhet i många år framöver.

Professionella tips för att vårda din mattläggning som ett proffs!

För att vårda din mattläggning som ett proffs, bör du överväga att anamma några enkla vanor. Placera dörrmattor vid alla ingångar för att fånga upp smuts och fukt innan det når dina golv. Använd en mikrofibertrasa för att torka upp eventuella fläckar omedelbart och undvik att använda starka kemiska rengöringsmedel som kan skada ytan. Reguljär dammsugning och torr moppning håller din mattläggning fri från damm och smuts. För djuprengöring, överväg att anlita professionella mattvårdsexperter för att få det bästa resultatet. Med dessa professionella tips kommer din mattläggning att förbli vacker och hållbar, och du kan njuta av dess elegans under lång tid framöver!

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och representerar det bästa inom sina respektive områden. Vi samarbetar med erfarna leverantörer och specialister inom olika branscher för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa material och tjänster till våra kunder.