Ytbehandlingar av trägolv

Lyft ditt hem med vackra trägolv – Våra exklusiva ytbehandlingar gör skillnad!

Få trägolven att stråla – Vår expertis inom ytbehandling förvandlar ditt hem!

Ytbehandlingar av trägolv är en avgörande process som ger dina golv enastående skönhet och långvarigt skydd. Trägolv är inte bara vackra och tidlösa, de ger också en varm och inbjudande atmosfär till ditt hem. Men för att bevara deras skönhet och kvalitet över tid är det viktigt att investera i rätt ytbehandling.

Våra professionella trägolvsexperter erbjuder ett brett utbud av ytbehandlingar som kan anpassas efter dina unika behov och preferenser. Oavsett om du föredrar en naturlig och matt finish eller en blank och lyxig yta, kan vi erbjuda den perfekta lösningen för dina trägolv.

Tel: 0852705516
Mail: info@nackagolvjour.com

Ta hand om dina trägolv – Vår professionella ytbehandling ger långvarigt skydd

PIGMENTERAD BEHANDLING

Bets

Bets är den vackraste formen av pigmentering där vi använder oljebets. Oljebetsen arbetas in i golvet för att uppnå en pigmenterad effekt utan att göra avkall på den naturliga känslan och utseendet på ditt golv, tvärtom så lyfter den fram ådringen och nyanserar träet från t.ex ek till valnöt. Denna behandling förseglas med lack, olja, hårdvax m.m.

Lasyr

Lasyr består av en slitstark lack med valfri kulör iblandat. Metoden ger ett mer naturligt utseende än golvfärg då lacken tränger in i träets porer och bevarar strukturen i träet. Metoden tillåter även träet att lysa igenom färgen om så är önskvärt.

Lut

Lut är en beprövad behandling för dig som vill ha ljusa golv. Lut används mest på furu och grangolv och oftast i vitt uförandet. Du slipper gulning i golven och får ett ljust vitaktigt och fräscht utseende på golvet. Denna behandling förseglas oftast med olja eller vax.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och representerar det bästa inom sina respektive områden. Vi samarbetar med erfarna leverantörer och specialister inom olika branscher för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa material och tjänster till våra kunder.